Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram дуже незвичайним селфі. Так, знаменитість приміряла на себе новий образ для зйомок фільму "Продюсер" і з руденької стала брюнеткою. Шанувальники відзначили, що вийшло дуже дивно, а сама артистка пожартувала, що зняла скальп з Барбі.

"Я навіть не запитую вас 😂 , як мені в цьому скальпі фарбованої Барбі) 🤣 Все зрозуміло без слів", -посміялася Камінська. Фолловери не змогли пройти повз: "Схожа на відьмочку😉", "Вуса на голові 😂😂😂😁😁", "Як Ельвіра повелителька темряви 😁🤭", "Донька з сімейки Адамсів", "Дівчинка з Дзвінка;)", "Це волосся Астаф'євої?😂", "Скальп😂👍", "🤔 Ви природжене сонечко! Ваш колір - при Вас 😉😍😘😘😘", "Як Маліфісента з бодуна))))", "Гарна спроба хвастощів iphone Xs gold))", "Слава, Це не Ваш колір !! Просто Мадам Дракула )))", "Косити під Зіброва-це нормально😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.