Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram зворушливе відеопривітання маленької доньки Софії. Варто нагадати, що 27 вересня знаменитості виповнилося 40 років. Так, донька підготувала мамі віршик і дуже артистично його розповіла, проте недоброзичливці почали критикувати дитину.

За 9 годин відео зібрало 530 переглядів. Фолловери ж почали обговорювати побачене: "малолітнє позорище", "У Кароліни неймовірно красиві очі, дуже вражає колір, а у дочки самі звичайні, як у всіх східних дітей(", "Навіть форма ніг папашина!!! І фігурою в нього піде і характером, не кажучи вже про обличчя! Клон МУРАТА😣", "Можна ж дитині брови в порядок привести.", "Яка груба дівчинка. От не чекала! В татів бік пішла як бачу".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.