Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати краплі для очей. Так, артистка зробила селфі, не забувши виставити напоказ величезні груди.

"За свою кар'єру я зрозуміла, що ясний погляд – це "зброя" будь-якої дівчини. Але багатогодинні зйомки з щільним вечірнім макіяжем, сухе повітря в приміщеннях, яскраві і гарячі софіти - все це впливає на здоров'я очей. 👀
Тому, щоб мої очі не були відображенням моїх завантажених днів, я використовую краплі. Вони зволожують очі і захищають їх від дискомфорту! ☝🏻 Але не забувайте, що у крапель є протипоказання і необхідно проконсультуватися з фахівцем!", - розповіла про свої секрети Седокова. Фолловери взялися коментувати побачене: "Що з верхньою губою? 😂😂😂", "Носата така", "На верхню губу подивися", "Аня ви про які очі пишете????😁😁😁😁😂😂😂🙈🙈🙈", "Головне щоб з сісечками все було норм, нє?", "Кроїла кроїла носяру....один хрін потворний і величезний 😂", "Краплі побачила тільки коли текст прочитала 😂😂😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.