Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дзеркальне фото в дуже пікантному вбранні. Так, артистка поцікавилася у своїх фанатів, про кого на їх думку вона співає у своїй новій пісні "Шантарам".

"#половиныпополам Як ви думаєте, що я мала на увазі, коли писала ці рядки в пісні #ШАНТАРАМ ?", - запитала у шанувальників Седокова. Фолловери почали відповідати: "У кожної людини є 2 складові, які щодня борються один з одним за здоровий глузд і холодний розрахунок)", "Дві половинки, що зливалися в єдине ціле, розбилися навпіл...Це більше не 2 частини, злилися в одне серце, це серце, розбите на 4 осколки", "серце роздерте 💔", "Я думаю, що #половиныпополам означає те, що закохані не можуть бути разом у зв'язку з різними життєвими ситуаціями❤️😒,", "Я не знаю що ви мали на увазі,але це чергова мурашечная пісня) спасибі вам,я давно підсіла на ці мурашки)", "Історію з донькою і колишнім".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.