Розчарована сімейним життям Ані Лорак відверто розповіла як треба вибирати чоловіків. Нещодавно стало відомо, що чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, зраджує співачці. Його привселюдно зловили на зраді. Мурат не став виправдовуватися, визнавши свою провину.

Повідомляється також про те, що він знімав для коханки елітну квартиру. Ані Лорак не стала піднімати гучних скандалів. Вона просто перестала з'являтися на заходах з обручкою на безіменному пальці. Як розцінювати цей жест співачки? Чи пробачить Ані Лорак невірного чоловіка? Все це поки невідомо, але співачка зробила неоднозначну заяву з цього приводу.

Співачка стала запрошеною гостею проекту "Star Masterclass", де вона дала пораду щодо відносин.

"Я думаю, якщо жінка хоче бути з чоловіком і дала йому про це зрозуміти, а він не готовий, тоді треба прощатися. Тому що дива не станеться. Це просто не ваш чоловік", заявила артистка.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сподіваємося, для вас буде корисна порада знаменитої зірок, яка так хотіла щастя, а в замін отримала лише страждання. Не повторюйте чужих помилок. Не витрачайте час на порожні стосунки. Якщо вас зрадили один раз це повториться знову і знову. Не тіште себе марними надіями - люди не змінюються. Будьте щасливі! Робіть правильний вибір!

"Знай.ua" писав раніше: силіконовий монстр: Лорак замахнулася на лаври Лободи.Проте зовсім нещодавно мережа облетіла грандіозний скандал в сім'ї Лорак і Мурата, адже стало відомо про постійні пригоди чоловіка співачки. Більш того його застукали на гарячому під час відпочинку з дівчиною в одному з київських нічних закладів.

"Знай.ua" писав раніше: день народження Лорак: Кіркоров зізнався запроданке в любові. Відомий російський співак Філіп Кіркоров вирішив дуже трепетно привітати з днем народження свою давню подругу Ані Лорак. Так, художник 27 вересня виповнилось 40 років. Знаменитість зізнався, що дуже довго вибирав фотографію і нагадав, що їхній дружбі вже цілих 20 років.

"Знай.ua" також писав про співачку: "Стара повз рота несе": Лорак в перуці засвинячила машину.