Один з найзавидніших українських чоловіків, учасник другого сезону популярного реаліті-шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія в черговий раз вразив українських жінок.

На своїй сторінці в Instgram Іраклі опублікував фото, на якому демонструє разючу гнучкість - бізнесмен майже сів на шпагат!

Із першого ефіру другого сезону "Танців з зірками" всі учасники зрозуміли, що Макацарія - один з найсильніших суперників, у якого є всі шанси стати кращим зоряним танцюристом країни.

З кожним ефіром Іраклі дивує все більше і більше, так що деколи складно зрозуміти, хто в його парі професіонал.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Екс-Холостяк показав, яких зусиль йому вартцує цей приголомшливий результат. Бізнесмен кожен день працює в танцювальному залі. Днями чоловік опублікував знімок, на якому стоїть біля станка, майже сівши на шпагат.

"Тепер я точно впевнений в тому, що дитячі мрії здатні здійснюватися. Ще маленькою дитиною переконував усіх у тому, що от виросту і стану танцюристом. І, як бачите, я танцюю" Іраклі Макацарія

Нагадаємо, в неділю в 21:00 на телеканалі "1+1" пройде шостий прямий ефір чергового сезону проекту "Танці з зірками 2018". Випуск буде присвячений темі "Танці з дітьми". 9 пар, які пройшли далі, виступлять на паркеті з найбільш обдарованими маленькими танцюристами країни.

Знаменитості повністю повернуться у казковий світ дитинства, щоб продемонструвати глядачам свої спогади з минулих років, свої дитячі фотографії та особисті історії. Таку інформацію повідомляє видання tochka.net.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", бізнесмен з Грузії, головний герой шоу "Холостяк-6" та учасник проекту "Танці з зірками" Іраклі Макацарія під час репетиції нового номера отримав травму.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами спільним знімком з телеведучою Лесею Нікітюк в Instagram.