Відомий російський співак 38-річний співак Стас П'єха, онук Едіти П'єхи, став гостем програми "Доля людини".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що в ефірі цієї телепрограми співак на весь світ зізнався, що у минулому страждав від наркозалежності та більше того був на межі життя та смерті. Зокрема, П'єха розповів, що вже тричі був у реанімації.

Артист відразу ж додав, що доволі рано почав курити та вживати алкоголь, вже після чого у його житті з'явились наркотичні речовини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я жив весь час у напрузі, мені здавалося, що я повинен щось комусь довести. Через це була агресія, а потім прийшов алкоголь і заборонені речовини. Це чудо, що я ще живий. У мене було три реанімації і інфаркт. Багато разів я опинявся на краю загибелі", – розповів Стас.

Разом з тим варто відзначити, що ті, хто спостерігають за розвитком російської поп-сцени напевно чули про скандальні процеси, які зараз там відбуваються. Зміни не обійшли стороною популярну виконавицю Монеточку.

Як розповідає журналіст видання з посиланням на арт-телеграм-канал #Крутознавство, після того, як він прослухав альбом репера Face, то він спіймав себе на алюзіях сучасних російських митців зі співаками перебудови.

Звісно, усі знають про те, що в Росії зараз дуже високий рівень цензури, а Роскомнадзор і ФСБ намагаються змінити саму логіку протесту, проте очевидно, що застарілі цензори не встигають за часом.

Монєточка випустила новий альбом. "Расскраски для взрослых"(трохи перегукується з "в твоей квартире другие пластинки").

Музика стала більш професійною (долучився досвідчений Володимир Ісаєв), однак "закладки" в текстах варті окремого аналізу.

Якщо попередні альбоми були схожі на самодіяльність – новий альбом схожий на мімікрію під сучасне та прогресивне. Так ВИА "Самоцветы" накладали вивірений цензором текст на музику "One way ticket".

Таким чином, якщо спробувати поглянути на альбоми співачки з критичної точки зору, то стане помітним, що в її творах можна віднайти чимало захоплюючих фактів зі сфери культури та навіть філософії.

Монєточка: на зламі культурних пластів

Спочатку варто додати кілька слів про саму виконавицю та контекст, в якому вона створює хіти.

Співачка Ліза, відома псевдонімом "Монєточка" - це новий Цой російської культури. Її феномен цікавий нам тим, що для сучасної української публіки російський контекст уже не є однозначно зрозумілим. Спробуємо розібратися!

Монєточка – дітище покоління інтернету, сінті-музики та Росії Володимира Путіна. Мені хотілося потягнути за ниточки її інтертекстів і спробувати вишити хрестиком (улюблене хобі Лізи, якщо вірити інтерв’ю) грона лоскотливих сенсів.

Над молодою дружиною Стаса П'єхи сміється весь бомонд.

Нагадаємо, Лорак після зради чоловіка розповіла, як правильно будувати стосунки.

Як повідомляв "Знай.ua", наречений продав Бузову за два Жигулі.

Також "Знай.ua" писав, що Кіркоров зізнався запроданці в коханні.