Популярна українська виконавиця Світлана Лобода, яка нещодавно народила другу дитину, вразила своїх шанувальників новим скандальним знімком.

Відповідне фото артиска опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Лобода вразила підписників фотографією, на якій позує разом з конем на бірюзовому тлі.

Шанувальники Світлани тут же почали писати в коментарях жарти з приводу схожості тварини зі скандальною російською телеведучою і політиком Ксенією Собчак.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"А чо так мало фоток з Собчачкою?" "Лобода і Собчак" "Кліп з Собчак?" "Світлана, навіщо з Собчак фоткаєшся?" "Я думала, Собчак" "Собчак стала краще виглядати" "Ксенія якось постаріла" "Ксюша" "Світлана з новим бойфрендом" пишуть користувачі в коментарях

Нагадаємо, на своєму концерті Світлана Лобода вирішила повеселити фанатів. Співачка вибрала жертву і почала привселюдно знущатися. Навіщо було влаштовано прилюдне лінчування ні в чому неповинного фаната пресі невідомо.

Сама артистка видала всі за безневинний жарт і продовжила виступ як ні в чому не бувало. Сподобалося таке ставлення глядачам невідомо, сам постраждалий ситуацію не коментував.

У Мережі з'явився відеозапис, на якому можна побачити, як раптово виступ Лободи зупиняється, і вона починає говорити з якимось чоловіком із залу.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", багато користувачів мережі знають про те, що скандальна співачка Світлана Лобода дуже часто ділиться важливими моментами свого життя на каналі в Instagram. Нещодавно зірка поділилася з шанувальниками свіжим фото, зроблених в Італії.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася тим, що позувала для журналу "TIME TO EAT".