Дженніфер Лопес порадувала фанатів гарячими знімками. На них видно, що співачка перебуває у відмінній формі, а значить відчуває себе чудово і веде активний спосіб життя. Через тренувань Дженніфер вдалося набрати відмінну форму і тепер є чим радувати фанатів. Особливо Лопес радують її руки, величезний біцепс доводить, що це все не фотошоп!

Для тих, хто давно підписаний на сторінку Дженніфер Лопес в соцмережах, не новина, що вона стежить за своєю фігурою і регулярно займається спортом.

Проте ніхто навіть подумати не міг, що вона настільки приголомшливою формі! Днями артистка опублікувала фото, продемонструвавши накачані біцепси і спину.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Відчуваю себе супержінкою після вечірнього шоу. Коли я тільки починала цей тур, я думала, що 15 виступів за 27 днів — це щось неможливе. Але я пообіцяла собі не сумувати, а ставати ще сильнішими. Я буду займатися і буду в кращій формі у своєму житті. Були моменти, коли я втомлювалася, багато подорожувала і мені доводилося влаштовувати тренування там, де тільки була можливість. Але зараз у мене так багато емоцій. Я відчуваю себе сильною, щасливою і вдячною!" — написала під фото Джей Ло. Захоплюємося!

"Знай.ua" писав також про зірку: під час концерту у Джей Ло відмовили ноги: епічне відео. Відома американська співачка Дженніфер Лопес пережила дуже моторошну історію на одному з недавніх концертів. Фанати можуть не переживати, адже із зіркою все в порядку.

"Знай.ua" також читай про зіркове життя: Ольга Фреймут більше не приховує, чому так молодо виглядає. Українська телеведуча Ольга Фреймут захоплює своїх фанатів все новими знімками. Тепер він виклала в свій профіль домашню фотографію і поділилася, як їй вдається зберегти обличчя молодим.

"Знай.ua" повідомив по темі: Каменських видала гарячий хіт на іспанському: відео. Популярна українська співачка, яка виступає під псевдонімом NK, Настя Каменських, представила трек “Peligroso”, написаний на іспанською та англійською мовами в жанрі latina pop, на яке випустила також спекотне lyric-video. Воно опубліковано на офіційному YouTube-каналі NKofficial.