Аніта Луценко опублікувала своє дитяче фото та розкрила подробиці ефіру Танці з зірками 2018, який відбудеться на каналі 1+1 30 вересня о 21.00. Про це повідомляє Clutch.

Фітнес-тренер, ведуча і учасниця Танців з зірками 2018 Аніта Луценко, яка набрала 25 кг, щоб зрозуміти повних людей, опублікувала у своєму Instagram колаж з фотографії з Танців з зірками і своєї дитячої фотографії. Публікація набрала майже 19 тисяч лайків за 4 години.

Вона підписала знімок так: "Схожа? Сьогодні учасники #танціззірками розкажуть про своє дитинство)) і ми станцюємо з дітьми. П. С. Ніс той же, губи теж. Тільки зрозуміла, чому я не змінилася"

На дитячому знімку Аніта з кучерявим волоссям, зав'язаним у два хвоста, в рожевій футболці з яскравим принтом і легінсах демонструє незвичайну розтяжку. Як впевнена сама зірка і коментатори, зовні її обличчя майже не змінилося.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Аніта Луценко дуже потішила фанів дитячим знімком. В коментарях Аніті написали безліч компліментів і побажали удачі в майбутньому ефірі телешоу:

"Схожа) погляд такий же завзятий та хитренький", "Дуже схожа))) тільки там знатні кучері)))", "Аніта, ви така крута жінка!", "Схожа?))Зовсім не змінилася", "Ви — шикарна жінка! Не перестаю Вами захоплюватися!!!!! Бажаю Вам перемоги!!!", "Схожа! І це ВЕЛИЧЕЗНИЙ плюс для Вас) Зараз рідкість, коли відома успішна жінка схожа на себе з недалекого минулого))) а тим більше в дитинстві", "Дуже люблю ці ефіри з дітьми, це завжди так зворушливо або весело, і, в першу чергу, по-справжньому…".

Найбільш обговорюваною зіркою мережі стала Аніта Луценко, тренер шоу "Зважені та щасливі". Під час вчорашнього ефіру вона розповіла про безконтрольний набір ваги, який кинув її в паніку.

Важила Аніта 80 кілограмів і зовсім не знала що з ними робити. У цей момент вона зрозуміла, що відчувають її підопічні, як страждають і втрачають надію. Аніта змінила гардероб, відчувала невпевненість в собі, то і справа накочувала депресія і не хотілося виходити на вулицю.

Нагадаємо, Аніта Луценко жахливо розтовстіла.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Аніта Луценко пояснила, як схуднути після пологів.

Також Знай.uа" повідомляв, що Аніта Луценко розповіла, яким має бути красиве тіло.