Шанувальники Ані Лорак напевно знають про те, що днями популярна співачка святкувала день народження.

Ані Лорак виповнилося 40 років. У цей день співачка отримала безліч привітань від своїх зіркових колег, друзів, шанувальників і, звичайно ж, близьких.

співачка

Незважаючи на труднощі у стосунках її чоловік Мурат Налчаджиоглу, який не так давно був спійманий на зраді, приніс їй теплі привітання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Проте мережу вразило привітання, яке для співачки приготувала її маленька дочка. Вона розповіла чудовий вірш і зняла це на відео.

У свою чергу, підписники Лорак відмітили, що дівчинка росте справжньою артисткою: так емоційно, впевнено і артистично прочитати зможе далеко не кожна дитина її років.

А як вам невеликий виступ дівчинки?

Нагадаємо, співачка Ані Лорак, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії вразила фанатів новими фото. Скандальна співачка приміряла досить скромний, але інтригуючий образ у приталеній сукні.

Як повідомляв Znaj.ua, нещодавно, 27 вересня, скандальна українська виконавиця Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, святкувала своє 40-річчя. Співачка почала ділитися фотографіями з урочистості, які не на жарт вразили її підписників.

Також Znaj.ua писав про те, що одіозну українську співачку Ані Лорак, яка живе і працює в Росії і яка 27 вересня святкувала свій день народження привітали українські зірки.