Зараз багато дівчат намагаються повторити ідеальну зовнішність відомої голлівудської актриси Анджеліни Джолі. Комусь із красунь пощастило з генами, інші витратили чималі суми на пластичні операції. Найпопулярніших двійників у соцмережі Instagram ми зібрали в цьому матеріалі.

Американська модель Мара Тейген, мабуть, найвідоміший двійник Джолі. Користувачі впевнені, що це все пластика (пухкі губи, вилиці, схожий овал обличчя), але все одно не витримують і підписуються на красуню.

Челсі з Шотландії не приховує, що робила операції (збільшення грудей, філлери для губ, ринопластика), але запевняє підписників, що всі маніпуляції — виключно для себе, а не щоб скопіювати Джолі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тіффані - німкеня, але вже давно живе у Сполучених Штатах. Вона заробляє участю в шоу двійників.

Ліна - іспанська актриса. Вона прославилася кілька років тому, коли на відеохостингу YouTube з'явилося її інтерв'ю. Зазначимо, що на відео вона просто копія Джолі.

Доріан - актриса і модель, живе і працює в Голландії.

embed]https://www.instagram.com/p/BnLg36FHwEu/?hl=en&taken by=dorienrose[/embed]

Американка Меліса каже, що втомилася від підвищеної уваги через свою зовнішність, але на останній Хелловін з радістю вбралася Малефісентою. Щось не сходиться…

Нагадаємо, Анджеліна Джолі запропонувала Пітту розібратися у всьому особисто, щоб не привертати увагу до цієї справи ЗМІ і світову громадськість.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пітт збирається створити трастовий фонд в 250 мільйонів доларів - гроші актор поділить порівну між усіма дітьми. А для того, щоб мільйони не дісталися Анджеліні Джолі, Бред вже зараз вирішив скласти заповіт.

Також портал Знай.uа писав, що після зйомок другої частини "Малефісент" Джолі відразу ж приступила до роботи над фантастичним фільмом Come Away, де вона зіграє одну з головних ролей.