Відому українську співачку Ані Лорак, яка активно виступає в Росії, знову розкритикували за зовнішній вигляд.

Так, днями запроданка в Instagram опублікувала три нові фотографії, на яких вона зображена в шикарній чорній сукні.

І навіть десятки приємних компліментів не змогли затьмарити величезну кількість гнівних коментарів, які досі залишають підписники співачки.

"Вона без фотошопа просто вже не може", "Час вже на пенсію!" "Страховисько", "Фотошоп?" "Вже давно помічаю, не йде смуток на обличчі", "Ну ось можеш, коли хочеш. І пози для фото шикарні ", - пишуть користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шанувальники Ані Лорак напевно знають про те, що днями популярна співачка святкувала день народження. Ані Лорак виповнилося 40 років. В цей день співачка отримала безліч привітань від своїх зіркових колег, друзів, шанувальників і, звичайно ж, близьких.

Незважаючи на труднощі у відносинах її чоловік Мурат, який не так давно був спійманий на зраді, приніс їй теплі вітання. Проте мережу вразило привітання, яке для співачки приготувала її маленька донька. Вона розповіла чудовий вірш і зняла це на відео.

Варто нагадати, що скандально відома українська співачка Ані Лорак, яка вже багато років працює в Росії і гастролює по її території, знову отримала порцію бруду від своїх фоловерів у соцмережах. На цей раз 40-річна Лорак виклала в свій профіль в Instagram фото, де вона сидить в кінотеатрі.

На фотознімку Лорак сидить у штанях і сорочці з голими плечима, тримаючи попкорн в руці. Фотографія повинна була вийти невимушеною. Здається, ось-ось співачка закине в рот шматочок підсмаженої повітряної кукурудзи. Але шанувальники не розділили радісного настрою Лорак, зазначивши, що це фото - штучніше не придумаєш.

Нагадаємо, фани в захваті від нового образу Ані Лорак.

Як повідомляв Знай.uа Ані Лорак показала, наскільки "солодко" відсвяткувала ювілей.

Знай.uа писав, навіть Брежнєв би позаздрив: Лорак поділилася невдалим знімком.