У родині популярної російської співачки 90-х Марини Хлєбнікової сталося горе, пішов з життя її чоловік. Говорять про самогубство.

Про це пишуть російські ЗМІ.

За інформацією джерела, сама співачка знайшла мертвого чоловіка у власній квартирі.

Тіло 51-річного чоловіка виявили у елітній дворівневій квартирі на вулиці Ратна, що в Північному Бутово.

Марина Хлєбнікова

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Труп виявила співачка Хлєбнікова, якій покійний доводиться першим чоловіком", - уточнило джерело.

За попередньою інформацією, колишній чоловік наклав на себе руки. На комп'ютері була знайдена передсмертна записка.

В даний час правоохоронці з'ясовуються всі побродиці інциденту.

Хлєбнікова відома своїми хітами, які були на піку популярності в 90-ті роки: як "Чашка кофию", "Мой генерал", "Солнышко мое, вставай".

Згідно з даними з відкритих джерел, першим чоловіком співачки був Антон Логвінов. Після розлучення з яким ввдруге пішла під вінець з з бізнесменом, гендиректором звукозаписної компанії "Грамофон Рекордс" Михайлом Майданічем.

Дивіться: Марина Хлєбнікова "Чашка кофию"

Нагадаємо, "Синій кит" змінив обличчя, у соцмережах з'явилися нові "групи смерті". Смертність підлітків за загадкових обставин все більше наводить жах на суспільство.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі військовому вдалося врятувати дівчину, котра збиралася звести рахунки з життям через гру "Синій кит".

Як повідомляв портал Знай.ua, неповнолітня дівчина порізала собі вени на Хрещатику в Києві. За отриманими даними, інцидент стався близько 23:20. Компанія підлітків гуляла в центрі міста і розпивала спиртні напої. Дівчина через нерозділене кохання розбила скляну пляшку і уламками битого скла порізала собі руку в районі передпліччя.