Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість вирушила до Парижа для чергової фотосесії і між зйомками вирішила зробити селфі в дзеркалі. Так, дівчина позувала в одних трусах і коротенькій футболці, вихваляючись сонячною погодою.

"Відмінно себе відчуваю в паризькому сонячному світлі", - поділилася емоціями Ратаковскі. За 22 години кадр набрав майже 1,3 млн лайків, а фолловери залишилися в захваті від ідеальної фігури дівчини. Були і ті, хто просив Емілі зупинитися і не робити голих знімків, а також критикував її пуп.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.