Відома американська модель і актриса 27-річна Емілі Ратаковскі любить демонструвати своє струнке тіло і тому часто вибирає відверте вбрання. Ще частіше в Instagram миготять її знімки більш пікантного характеру, якими модель обожнює тішити своїх фанатів.

Однак цього разу зірка для виходу у світ вибрала невдалий образ.

Емілі Емілі Ратажковскі стала почесною гостею церемонії вручення нагород Green Carpet Fashion Awards, яка днями відбулася у Мілані. Для виходу в світ дівчина вибрала провокаційне вбрання гірчичного кольору, що складалося з жакета на один ґудзик і мініатюрної спідниці. На стільки мініатюрної, що важко зрозуміти, що це – міні-спідниця, чи максі-пояс.

З цього пояса-спідниці вискочив назовні пупок Емілі та її животик, який, як помітили уважні шанувальники, помітно виріс. Вони навіть запідозрили, що модель вагітна первістком. Більш того, фанати порахували, що Емілі спеціально натякнула про свою вагітність.

Чи справді це так, чи просто образ аж на стільки невдалий, що замість продемонструвати черговий раз всі принади моделі, спотворили її фігуру? Відповідь знає хіба що сама Емілі Ратаковскі.

І вже ні світлі босоніжки на підборах, які були покликані привернути увагу до довгих ніг моделі, ні золоті величезні сережки, які мали б зіграти на контрасті з міні-вбранням, ні мініатюрна зелена сумочка не змогли врятувати невдалий образ Ратаковскі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Мабуть Ратаковскі вкотре хотіла продемонструвати свою струнку фігуру.

А нещодавно Ратаковскі забула одягнути ліфчик в ресторан і прийшла в громадське місце в піджаку на голе тіло, який не дуже прикривав її принади, і вони то і знай визирали з-під лацканів.

Знімок з ресторану, який Емілі лаконічно підписала: "Мілан", за добу набрав майже 1,5 млн. лайків, проте фанати розділилися на два табори. Одні захоплювалися сміливістю моделі, інші ж почали розпитувати Емілі де її одяг і відзначили, що в пристойному суспільстві не прийнято так оголюватись.

Нагадаємо, Емілі Ратаковскі показала відверті кадри з ванної.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Емілі Ратаковскі перевірила прозорість сукні.

Також "Знай.ua" писав, що Ратаковскі з'явилася на модному показі в дивному вбранні