Американська телезірка Кім Кардашян та відомий репер Каньє Уест залишилися без сексу з-за трьох дітей, через що фанати припускають, що шлюб зіркової пари тріщить по швах.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Шанувальники прогнозують швидке розлучення знаменитої пари Кім Кардашян і Каньє Уеста через відсутність інтимних стосунків, адже пара виховує трьох дітей і усамітнитися часом буває не просто.

У нове серії реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" Кім Кардашьян дала шанувальникам зрозуміти, що у неї з Каньє Вестом зникла романтика та інтим.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після народження третьої дитини, світська левиця з чоловіком стали повністю себе присвячувати дітям і забули про власну сексуального життя. За словами знаменитості, виховувати одночасно трьох дітей, включаючи немовля, виявилося набагато складніше, ніж вона припускала.

У соцмережах фанати стверджують, що без сексу пара може остаточно розірвати свої стосунки. Нагадаємо, раніше ЗМІ стверджували, що Каньє Уест переїжджає жити в Чикаго, а у Кім Кардашьян роман з репером Дрейком.

Нагадаємо, популярні зірки реаліті-шоу Кім Кардашьян і Кайлі Дженнер днями посварилися через репера Tyga. Кайлі звинуватила сестру в таємному спілкуванні з її колишнім бойфрендом, який при розставанні повів себе зовсім не по-джентельменськи.

Як повідомляв портал Знай.ua, всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим пікантним знімком в Instagram. Знаменитість показала розкішне тіло в нижній білизні, оголивши масивні сідниці. Таким чином Кім привернула увагу до нового випуску шоу "Сімейство Кардашьян".

Також Знай.ua писав про те, що Кім Кардашьян незодко розкритикована шанувальниками, адже те, що показала зірка в мережі, здалося фанатам неприродним та не привабливим.

Дивіться: Кім Кардашьян та її брудні скандали