Англійський ведучий і актор Джеффрі Хейс (Geoffrey Hayes) закінчив свій життєвий шлях на 77-му році життя. Таку інформацію повідомляє портал The Metro.

Менеджер телеведучого Філ Дейл повідомив, що Хейс помер у лікарні в присутності сина і дружини. Дейл від імені родини подякував шанувальників Хейса, але не став розповсюджуватися про причини смерті телезірки.

"Ми були б вдячні, якщо у ці нелегкі дні сім'я дозволить собі зберігати конфіденційність", - передає Дейл побажання родичів померлого в бесіді з пресою.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Хейс став відомий завдяки дитячому телевізійному шоу Rainbow («Веселка», англійський аналог «Вулиці Сезам»), яке названо найбільш популярним серед дітей Британії і заслуговує на статус легендарного. Чоловік був ведучим передачі з 1973-го по 1992 роки. Крім цього, в 70-х роках він знімався у відомому британському серіалі Z-Cars (Автомобілі Z).

Після того як "Веселку" закінчили знімати, Хейс не зумів знайти роботу на телебаченні, працював у супермаркеті, а пізніше став таксистом. Він розповідав, що після років його впізнають на вулицях і дякують за шоу дитинства. "Це були двадцять років щастя", - повідомив ведучий.

Нагадаємо, раніше стало відомо про загибель ще однієї знаменитості. З життя пішов французький шансоньє-легенда, композитор, поет, письменник Шарль Азнавур. Азнавур, останній класик французького шансону, помер у ніч з неділі на понеділок, коли йому було 94 роки. Помер співак у власному будинку в Альпилле (південь Франції).

Шарль Азнавур тримав у планах візит в Київ з концертом. Його виступ було заплановано через 3 тижні, 20 жовтня, у столичному Палаці Україна.

Музичний виконавець, який народився в сім'ї вірменських іммігрантів, продав понад 180 мільйонів платівок і був актором більш, ніж у 60 фільмах. Найбільшу славу Азнавур отримав за свій хіт 1974 року "Вона", який приніс йому зірку на Голлівудській алеї у 2017 році.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Макаревич пішов з життя.

Також Знай.UA писав про те, яких знаменитостей поховали живцем.

Крім цього, Знай.UA розповів, що з життя пішов легендарний музикант.