Скандальний російський актор Олексій Панін, який почав зйомки першого режисерського фільму, запросив у якості актора Олександра Головіна.

Зазначимо, що Головін прославився завдяки серіалу "Кадетство" і фільму "Сволота".

Vladtime повідомляє, що актор прибув на зйомку за день до своєї зміни, наздогнавши команду творців фільму в ресторані.

Швидше за все, старі друзі давно не бачилися, і щоб відзначити зустріч, на радощах гарненько випили. Відпочиваючі після важкого дня Панін і Головін у п'яному стані записали звернення до фанатів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Про те, що Панін любить випити, знають всі. По відео шанувальники здогадалися, що Головін теж не зміг встояти перед міцними напоями, незважаючи на майбутній робочий день.

На жаль чи на щастя, "зворушливе" послання так і не дійшло до фанатів. Все тому, що Олександр Головін зміг видавити з себе пару незв'язних фраз, закінчивши: "Ми сміємося вам в обличчя".

Можливо, Панін розповів акторові "Кадетства" про те, наскільки бурхливо його дописники реагують на "життєві" пости. На диво, цього разу фанати Паніна мирно прийняли дозвілля акторів і разом посміялися над невдалою мудрістю кінозірок.

Нагадаємо, скандально відомий російський актор Олексій Панін, який раніше висловив бажання назавжди виїхати з РФ, назвавши при цьому росіян "недалекими", пояснив своє рішення назавжди виїхати з країни.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", скандальний російський актор Олексій Панін назвав недалекими росіян, які сміялися з його прощання з померлим радянським і російським співаком Йосипом Кобзоном.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що скандальний російський актор Олексій Панін не втомлюється привертати увагу до своєї персони, робить він це досить дивним чином.