На 80-році життя не стало легендарного актора та гумориста, заслуженого артиста родом з Одеси Романа Карцева.

В мережі пригадали відомі висловлювання артиста та, зокрема, що вінговорив про політику, Путіна, війну тощо.

Так артист завжди притримувався своєї думки та був проти будь-якої політики.

Так він говорив: "Путіна я не слухаю, але думаю, що всі брешуть, тому жодному політику не вірю. Так вони всі неправду говорять. Політики все брешуть, це їхня професія. Якщо він не збреше - його виженуть.".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На запитанняжу рналістів, що він відчуває, коли бачить на екранах телевізора про події на батьківщині, Карцев запевняв, що у нього болить серце за Україну.

"Звичайно, я переживаю. Це моя батьківщина, дуже шкода, що такий жах коїться. І незрозуміло, як буде далі. У мене болить серце не тільки за Одесу, а й за Україну. Я об'їздив ці місця по багато разів, прекрасно знаю Львів, Чернівці, Івано-Франківськ. У Києві був раз двадцять. Хочеться, щоб це все скоріше закінчилося і люди змогли спокійно жити і працювати. Народ у вас гостинний і гумор добре розуміє".

Всі ці події на сході в Україні мали неабиякий вплив і на творчість гумориста.

"Їхати до Києва у мене страху немає, мені боятися нічого, скрізь пустять, але я і сам не хочу. Зараз не до сміху. Не хочеться веселити людей. Настрій у всіх не дуже гарний"

Нагадаємо, колега Карцева Наталія Жванецька повідомила про смерть гумориста та присвятила йому вірш на сторінці в Facebook.

Як повідомляв портал Знай.ua, мережу сколихнула новина про те, що відома російська актриса Галина Польських була госпіталізована і доставлена ​​в одну з московських лікарень. Як відомо, в артистки є проблеми із серцем.

Також Знай.ua писав про те, що 26 вересня у віці 73 років помер великий український кінорежисер і оператор Олександр Коваль. Як стало відомо, Олександр Іванович довго хворів і боровся до кінця. всім буде не вистачати великого людини, яка змінила життя українського кінематографа.

Дивіться: Роман Карцев. Гумористична мініатюра "У лікарні"