Зірка популярного серіалу "Гра престолів" Софі Тернер, яка різко змінила свій імідж, до проекту була молодою починаючою актрисою і невтомною прихильницею Джастіна Бібера.

Коли дівчина отримала славу, вона продовжувала від усієї душі обожнювати співака. І саме тому її знайомство з Джастіном в живу стало провалом, на думку Софі. Так, під час інтерв'ю на ток-шоу Джеймса Кордена 22-річна актриса розповіла, як це сталося.

Софі потрапила в гості в будинок співака в Майамі зі своїм коханим Джо Джонасом. Коли вона приїхала до Джастіна, їм сказали, що Бібер знаходиться на верхньому поверсі - і, піднявшись, Софі з Джо побачили співака з оголеним торсом, який насолоджувався масажем голови. Всього побаченого було для Тернер досить, щоб дівчина була змушена покинути приміщення на кілька хвилин, віддихатися. А пізніше, коли Джастін завершив процедури, прийшов до них і Джо вирішив представити Софі, вона зніяковіла і відповіла Біберу досить вульгарним жестом.

"Не знаю, що зі мною стало, але я повернулася, кажу йому "Привіт!" і роблю ось так!", - залилася сміхом Софі від спогадів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

А раніше стало відомо, що Джастін Бібер готовий ризикнути мільйонами доларів через своє кохання.

Бібер і його дружина, з якою вони таємно одружилися 13 вересня, Хейлі Болдуін прийняли рішення відмовитися від шлюбного контракту. Таким чином, їх статки виявляться незахищеними у разі розлучення.

Бібер і Болдуін узаконили свої стосунки в одному з судів Нью-Йорка. Але це не все, пишне весілля також входить у плани. І саме через масштабність, на даний момент ведеться активна підготовка до нього. Інформатори розповідають, що пара може відправитися під вінець вже зовсім скоро.

Також раніше стало відомо, що колишня кохана Бібера Селена Гомес спотворила себе на думку фанатів, зробивши пластику грудей. Так, співачка виклала фото, на якому її обличчя і груди змінили свою форму.

Крім цього, Знай.UA розповідав, як виглядали головні зоряні красунчики в молодості.

Крім того, Знай.UA писав про те, що Віра Брежнєва похвалилася зустріччю з Бібером.