Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість буквально приголомшила шанувальників голим знімком. Так, дівчина показала кадр 2015 року, коли стала зайчиком легендарого глянцю Playboy.

"Міс Жовтень 2015🐰🎃", - похвалилася знімком Чері і почала рекламувати свій сайт з платними еротичними фото. За 14 годин кадр набрав майже 595 тис. лайків, а фолловери почали пускати слинку. Багато хто також відзначив, що за три роки Ана зовсім не змінилася.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.