Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість показала знімок з концерту в дуже незвичайній позі. Примітно, що артистка виступала в двох ботфортах різного кольору: один був чорним, а інший - рожевим.

"Фірмове!))) #музикальнаяплатформа", - похвалилася Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Ухтиж😄я б зламалася 😂", "Полякова як завжди, вміє здивувати..Супер крсуня....", "Матриця", "У мене одне питання - як корона не падає? 😂 вона вросла напевно", "Олечка🌹, яка ж Ви божественно красива!", "Нічьосі шльопки", "Я не люблю, коли видно на співачці труси (купальник, боді і т. д....) Але, Вам дуже личить такий наряд і виглядає не вульгарно, а святково!👏🎉🎉🎉".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.