Зараз у мережі активно обговорюється нова українська комедія "Пригоди S Миколая", яка чудово доповнить різдвяно-новорічні свята. Зазначимо, що у кінострічці знялися українські знаменитості. Зокрема, Маша Єфросиніна та Василь Вірастюк. Зірки перевтілилися в незвичайні для глядачів образи, які неодмінно запам'ятаються кіноманам.

Так, у середу, 3 жовтня, на відеохостингу Youtube з'явився трейлер довгоочікуваного фільму.

Василь Вірастюк на зйомках фільму

Сюжет картини розповідає про справжнє життя "Супер Миколая". Курйозні ситуації починаються з того, що звичайна, на перший погляд, сім'я Василенко напередодні різдвяних свят переїхала в Карпати. І раптом в один момент на порозі їхнього житла з'являється "Миколай", який насправді є переодягнені злодієм. Протистояти бандиту беруться діти, які намагаються врятувати справжнього святого.

""Пригоди S Миколая" – це історія про дорослішання, про віру в казку, про те, що чудеса можуть змінити життя на краще, подарувати радість, дружбу і любов", – пояснила продюсер фільму Марія Каел.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Маша Єфросиніна на зйомках фільму

Кінострічку однозначно варто дивитися всією сім'єю, адже святкова зимова історія може сподобатися людям абсолютно різного віку.

"Я сподіваюся і вірю, що фільм "Пригоди S Миколая" зможе доторкнутися до душі кожного, незважаючи на вік. Буде багато магії, гострого гумору і красивих ефектів. Але головне – це настрій, настрій справжнього новорічного свята: коли в сім'ї все добре, а навколо все овіяне гармонією і зимовим світлом", – зазначив режисер Семен Горов.

Варто відзначити, що українці зможуть побачити комедію напередодні свята Святого Миколая – 13-го грудня 2018 року.

Нагадаємо, що в мережі опублікували офіційний трейлер художнього фільму "Донбас" режисера Сергія Лозниці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва і Слава Камінська вразили своїх шанувальників кумедними фото разом із Павлом Зібровим на зйомках фільму "Продюсер".

Також портал Знай.uа писав, що світ побачив трейлер комедії "Dzidzio Перший раз" популярного виконавця Михайла Хоми.