Відомий телеведучий, заслужений артист України Юрій Горбунов порадував шанувальників новим знімком на своїй сторінці в Instagram. На фото телеведучий зображений разом зі своїм маленьким сином в ясний сонячний день. Артист тримає дитину за руку і як би йде "в даль", адже вони сфотографовані зі спини. Також на фото видно, що Юрій Горбунов в іншій руці тримає велосипед.

Знімок артист підписав короткою фразою "А ми гуляємо". З фотографії не зрозуміло, де саме відбулася ця прогулянка. В далині видно ліс, а трохи ближче щільний паркан, який зверху оповитий колючим дротом. Що це за місце Юрій Горбунов не вказав, тільки геолокація свідчить про те, що це десь у Києві.

Шанувальники в захваті від нової фотографії заслуженого артиста. Підписники активно коментують знімок і милуються маленьким сином Горбунова і Каті Осадчої.

"Як мило", "Крутий пейзаж, а тато з сином ще крутіше", "Боже, як швидко летить час, вже твердо крокує", "Такий паркан, ніби на базі військової частини гуляєте", "Татуньо з синочком", "А де крісло на велосипеді для синочка?", "Красунчик", "Вже такий великий хлопчик", "Той момент, коли ти тільки дізнався, що він чоловік Каті і вже є син", "Які ви класні", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Юрій Горбунов та Катя Осадча

Раніше повідомлялося, що Осадча та Горбунов вперше показали обличчя сина. Популярні українські телезірки Юрій Горбунов та Катя Осадча, які у лютому минулого року стали батьками маленького Івана, вперше показали публіці обличчя спадкоємця. Зоряний тато разом з сином з'явилися на обкладинці журналу Viva!. Як відомо, телеведучі часто постять домашні знімки в соцмережах, проте обличчя сина так розгледіти фанатам і досі не вдалося. І ось у шанувальників успішних телеведучих з'явилася така можливість.

Нагадаємо, Осадча на безлюдному пляжі показала, за що її полюбив Горбунов.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Осадча показала свою справжню любов.