Скандальна українська виконавиця, яка вже давно будує своє життя і кар'єру в Росії, Аліна Гросу вразила шанувальників черговим відвертим знімком.

Відповідне фото співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На спокусливому знімку Гросу продемонструвала свої немаленькі груди, а також оголені ноги. Артистка позує в сніжно-білому боді, яке підкреслює всі її форми.

Багато фанатів молодої виконавиці засумнівалися в природності яскравої зовнішності Гросу. Особливу увагу було прикуто до її грудей.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В коментарях шанувальники наполегливо цікавилися, чи не робила Аліна пластичні операції, так як груди її досить швидко збільшились. Провокаційні питання артистка залишила без відповіді.

"Груди свої ж? Чому мені Бог не дав таку фігуру" писали в коментарях фанати Гросу

Більшість підписників дівчини залишилися задоволені сексапільним образом, залишивши під знімком схвальні коментарі з компліментами.

Нагадаємо, скандальна українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка зараз живе і працює в Росії, здивувала шанувальників відвертими знімками. Відповідні фото зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Гросу позує в сексапільному червоному напівпрозорому халаті. Зірка розповіла передплатникам свого мікроблогу про те, як почався її робочий день. Шанувальники були в захваті від зовнішнього вигляду співачки. В коментарях вони засипали її компліментами. Деякі фанати зірки відзначили, що червоний колір їй не до лиця.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", не так давно скандальна українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка зараз живе і активно виступає в Росії, здивувала шанувальників фотографією з таємничим чоловіком.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Аліна Гросу зараз – це сексапільна блондинка з пишними формами, яка у свої молоді 23 роки може похвалитися ще і вісімнадцятирічним досвідом роботи на сцені.