Анорексія — серйозне захворювання, в основі якого лежить психологічний розлад. На щастя, занадто худі моделі вже не з'являються на подіумах, а в тренди знову увійшла природність. Самі знаменитості з жахом діляться своїми історіями про хворобливе схуднення. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Вікторія Бекхем

Коли Вікторія була солісткою Spice Girls, продюсер порадив їй схуднути, і це сильно зачепило дівчину.

Бекхем схудла до кісток: при зрості 165 сантиметрів вона важила сорок п'ять кілограмів. Через це вона захворіла полікістозом яєчників, який довгий час не давав їй завагітніти.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ліндсі Лохан

У 2006 Ліндсі сіла на фруктово-сокову дієту, якою довела себе до виснаження. Вона страждала головними болями і тремором.

Наталі Портман

Наталі Портман довелося скинути додаткові 10 кілограм заради ролі в "Чорному лебеді". Худенька акторка під час зйомок виглядала просто виснаженою.

Кіра Найтлі

Незважаючи на те, що Кіру Найтлі постійно критикують за надто субтильну статуру, вона стверджує, що така фігура у неї від природи.

Анджеліна Джолі

Вперше актриса сильно в 2007 році після смерті матері. Тоді вбита горем Джолі майже нічого не їла.

Пізніше анорексія стала наслідком пережитого стресу після розлучення, щільного графіка актриси, паралічу лицьового нерва і менопаузи. Не так давно Джолі зізналася, що давно вже не відчуває себе секс-символом.

Міла Куніс

Заради зйомок у "Чорному лебеді" Міла скинула 11 кілограм і важила сильно менше норми - 41 кілограм.

Меган Фокс

Меган каже, що може практично не їсти майже тиждень. Причиною цього стало те, що вона настільки не любить готувати, що краще взагалі не буде їсти.

Нагадаємо, Меган Фокс опублікувала у своєму Іnstagram-акаунті знімок з матір'ю Глорією.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", сукня підвела Мілу Куніс у найвідповідальніший момент.

Також "Знай.ua" писав, 10 знаменитостей, що страждають психічними розладами.