Відома блогерша Лена Міро розповіла, чому телеведуча Ксенія Бородіна насправді погана мати.

В одному зі своїх постів вона пригадала історію, коли буквально всі підписники Бородіної намагалися довести їй, що не варто дозволяти 3-річній дитині смоктати соску. Ксенія у відповідь у дуже грубій формі спробувала донести, що плювати хотіла на думку інших.

"Я не буду цього робити (віднімати соску)! І в колясці її буду возити, бо вона мала і може втомлюватися", - написала Ксенія.

Олена Міро наполягла на тому, що у дівчинки можуть виникнути дефекти мови, неправильний прикус і проблеми з оральною фіксацією якщо її негайно не відучити від соски.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Замість того, щоб зайнятися дитиною, дізнатися, чому вона плаче, горе-матуся пхають до рота дочки соску. Сосі, дитино, не кричи, бо мамі ніколи - їй в публічний "Дом-2" пора!", - пише Миро.

Миро нагадала, що трирічну дівчинку Ксенія постійно возить в колясці, не даючи розвиватися її руховим здібностям.

"Замість того, щоб повільно, зі швидкістю дитинки погуляти, матері треба на Дубровку за підробленими Луї Віттон. Вона садить дитину в коляску - а що, не пхикає ж, ой як зручно! А те, що дитина не ходить ніжками, а в майбутньому стане жирною, як і мама, свинею, так на це їй і плювати - про це краще не думати, тому що мамі важливіша її турботи, а не виховання і фізичний розвиток дочки", - пише вона.

Нагадаємо, вірні шанувальники телеведучих Бузової і Бородіної впевнені в тому, що між зірками склалися погані відносини. Днями Ксенія і Ольга підлили масла у вогонь в ефірі нового шоу "Бородіна проти Бузової".

Раніше Знай.ua повідомляв, що будівлю телепроекту "Дом-2" планують знести заради побудови шосе.

Також Знай.ua писав, в мережі з'явилося бурхливе обговорення ймовірних проблем у шлюбі Ксенії Бородіної і Курбана Омарова - ведуча тепер не носить обручку.