4 жовтня в мережі з’явилась інформація про те, що відомого коміка Павла Волю було доставлено до лікарні зі страшним діагнозом.

Як з’ясувалось згодом, в артиста знайшли апендицит, тому він потребував термінової операції.

Павло Воля

Крім того, артист вирішив викласти в мережі відеозвернення до своїх прихильників, розповідаючи про самопочуття.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як можна побачити на відео, актор розповів зовсім інші речі про своє самопочуття.

До слова, мережу сколихнула новина про те, що популярний російський комік Павло Воля був доставлений в лікарню.

Як повідомив 112 канал, коміка госпіталізували в одну з лікарень Іркутська після концерту з підозрою на апендицит.

Поки що про стан актора мало що відомо.

До слова, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість показала дуже дивне відео з пологового будинку. Так, артистка припустила, що може народити під час шоу.

"З першого сезону мого шоу мене відвезли в лікарню з запаленням нирки, з другого сезону, швидше всього відвезуть в пологовий будинок. Якщо ви не хочете пропустити все найцікавіше , дивіться моє шоу @prtshow #ПятницаСрегиной", - пожартувала Тодоренко. Фолловери взялися коментувати побачене: "А я подумала вже народила😹👌🏻", "злякався. Ти чого....", "тримайся Регіночка!", "Дуже сміялася 😅💕 скоріше б неділя", "Ви прекрасна дівчина, будете такою ж чудовою мамою, от просто впевнена в цьому!❤️❤️❤️ бережіть себе 😘", "А що, вже ніхто не питає про вагітність?".

Нагадаємо, користувачі мережі з хвилюванням спостерігають за станом здоров'я Миколи Носкова. Нещодавно стало відомо про справжню причину госпіталізації артиста.

Як повідомляв Znaj.ua, відомий російський співак 38-річний співак Стас П'єха, онук Едіти П'єхи, став гостем програми "Доля людини".

Також Znaj.ua писав про те, що в 21 столітті, еру інтернету дуже легко ввести когось в оману. Іноді на гачок траплялися навіть впливові ЗМІ, які публікували неперевірену інформацію про смерть тих чи інших зірок.