Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала постала перед шанувальниками у незвичному образі. Фото з новим іміджем співачка показала на своїй сторінці в Instagram.

На опублікованому знімку Джамала позує в строкатому чорно-білому картатому пальті, а в руці тримає собачку. Але більше всього користувачів здивувала незвичайна зачіска зірки. На фото Джамала з короткою стрижкою і розпатланою укладкою. Швидше за все – це перука, але шанувальники відзначили, що такий образ дуже личить молодій мамі.

Свою публікацію з собакою на руках Джамала присвятила Дню тварин. Про це вона написала у підписі до фото. Фолловери похвалили співачку за сміливий образ, про що написали в коментарях до посту.

"З цієї стрижкою і пальто як француженка", "Джамалі краще було з довгим волоссям", "Прекрасна", "Красуня", "Така зачіска вам дуже до лиця", "Ні, ну реально вам підходять короткі стрижки", "Вау! Ну дуже личить такий образ", "Вааааау! Яке фото", "Схожа на дівчину Шурика з кінофільму "Іван Васильович змінює професію", "Круте фото", "Тобі чудово з такою зачіскою і довжиною волосся", - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, що новий кліп Джамали змусить повірити в себе кожного українця. Джамала презентувала новий кліп на пісню "Крила". Режисером виступила Ганна Копилова, яка раніше працювала з артисткою під час підготовки ролика "Шлях додому", і знімала кліпи для Бумбокс і Ріаnобой.

Відомо, що кліп знімали в столиці, в Національному художньому музеї України, в Палаці культури ім. С. П. Корольова і на одній з вулиць Дарницького району. Співачка пояснила, що "Крила" – це пісня з глибоким змістом, вона про підтримку, якої потребує кожна людина без винятку.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.