Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, що нещодавно повернулася в Київ. Так, знаменитість приїхала заради шоу на скандальному телеканалі "Інтер", який скоро відзначатиме свій ювілей. Артистка вийшла на сцену в чорній латексній сукні, проте не всі були раді її поверненню.

"#разветылюбил#інтер#київ#фрідом", - умістила всі думки в хештеги Лорак. Фолловери взялися коментувати: "шльондру рвало на родіну?", "Зрадник - він і в Африці, як говориться.... І не кидайтеся високими фразами про дружбу, про те, що ми всі з Совка... На все треба дивитися реально ... Діва тепер ваша ... Отримайте - розпишіться...", "Мда... після ніг Полякової не катить", "Хочу дати зрозуміти, що раді не всі) Наскільки сильно я її раніше любила і поважала, зараз поваги нуль...", "Скільки тут лестощів, аж гидко! "Ну нарешті, ви в Україні") Як у казці "Семеро козенят": Мама приишла, молока принесла))", "така Кобила з короткими ногами - Лорак! Жесть!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.