Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram кардинальною зміною в зовнішності. Так, знаменитість зробила селфі з ніжним нюдовим макіяжем і довгим світлим волоссям. Варто нагадати, що ще зовсім нещодавно дівчина перефарбувала волосся в рожевий і зробила каре.

"Вже не дочекаюся нової палеточки", - прорекламувала власний бренд косметики Кайлі. За 14 годин кадр набрав 3,6 млн. лайків. Фолловери почали захоплюватися ніжним образом Дженнер. Були і ті, хто помітив, що макіяжу занадто багато і обличчя за кольором кардинально відрізняється від шкіри.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.