Зірки українського шоу-бізнесу Потап і Настя Каменських перебувають у романтичних стосунках.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

У цьому на сто відсотків впевнені їхні прихильники, пише Рoliteka.

Уся справа у неоднозначних фото, які вони публікують у Instagram із сонячного Майамі, що в американському штаті Флорида.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

І хоча у аакаунтах зірок останнім часом немає спільних знімків з Майамі, проте в ЗМІ з’явилося спільне фото зіркового дуету з такою геолокації.

Це наштовхнуло спостережливих шанувальників на думки про те, що Потап і Настя не просто друзі і колеги. Фанати впевнені, що, незважаючи на творчу паузу в дуеті, зірки перебувають у романтичних стосунках. Хоча самі Настя Каменських і Олексій Потапенко в один голос спростовують такі чутки.

Інформація про роман між виконавцями просочилася у ЗМІ влітку, адже літні канікули зірки проводили разом. На їх сторінках в соцмережі з’являлися окремі фотографії, але із загальною геолокацією – Італія.

Настя Каменських
Настя Каменських

Уважні фанати вважають, що на деяких фото Потапа і Насті присутні однакові пейзажі. До того ж шанувальники припустили, що зірки фотографували один одного на одній і тій же яхті.

Тому нові спільні фото з Майамі усе більше підігрівають фантазію фанатів і породжують нові чутки про справжні стосунки знаменитостей.

Нагадаємо, українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно Каменських вирушила в Маямі разом з репером Потапом, яким давно вже приписують роман і навіть шлюб. Так, артистка в яскравому купальнику зізналася, що повністю щаслива.


Як писав раніше Знай.ua, відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила в Майямі і показала яскравий кадр з ресторану. Так, артистка позувала у відвертій сукні з глибоким декольте, а фанати помітили, що Настя набрала зайвих кіло.


Також Знай.ua писав про те, що відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, більше відомий під ім'ям Потап, публікує на своїй сторінці в Instagram фотографії з сонячного Маямі, що в американському штаті Флорида.