Всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейк опублікувала у своєму Instagram фото з котом, яке повинно було стати милим. Однак похмурий вигляд тварини трохи зіпсував фотографію моделі.

На селфі Ірина Шейк позує майже гола і з розпущеним волоссям, при цьому уважно дивиться в камеру. У той час як кіт виглядає досить дивно – він схожий на такого собі "старого мудреця" з легкою усмішкою на кудлатій морді. Знімок модель підписала досить лаконічно: "З маленьким". Хоча котяру важко назвати маленьким, він швидше старий і пошарпаний життям.

Раніше повідомлялося, що сексапільну модель російського походження Ірину Шейк запросили знятися для реклами нової колекції французького бренду The Kooples. Для зірки підібрали досить незвичайний наряд, який підкреслив струнку фігуру, довгі ноги топ-моделі.

Перед камерою дружина Бредлі Купера з'явилася у леопардовому пальто майже на голе тіло. Під осінній наряд Ірина Шейк одягнула чорну білизну та панчохи. Суворі черевики на величезних підборах і головний аксесуар – маленька сумочка від The Kooples – завершили звабливий образ моделі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ми також писали, що Шейк і Водянова продемонстрували справжні стосунки. На Тижні моди в Лондоні відбувся дебют Рікардо Тіши в якості креативного директора Burberry. Дизайнер представив весняно-літню колекцію і зібрав на подіумі зірковий склад моделей, з багатьма з яких давно дружить.

Учасницями фешн-шоу стали дві російські моделі Ірина Шейк і Наталія Водянова. Не так давно обидві росіянки з'явилися на сторінках ювілейного номера Vogue, і, судячи по свіжих кадрів бекстейджа показу Burberry, були раді знову попрацювати разом.

Нагадаємо, Леді Гага захомутала чоловіка Ірини Шейк.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ночнушка намагалася втекти від розкішної Шейк.

Також портал "Знай.uа" писав, що стан Ірини Шейк схвилював фанатів.