Запроданка Анна Седокова показала своїм шанувальникам, як готується до зустрічі зі своїми подружками. І далеко не всі пораділи за співачку.
Відповідне відео Ганна розмістила в Instagram.

Сєдокова вирішила "вбити двох зайців" одним постом. Розповіла про те, що збирається з подружками вночі танцювати до втрати свідомості і заодно зробила рекламу московського салону краси, де, по всій видимості, їй наростили волосся.

"До ночі готова. Вирішили сьогодні вперше за довгий час зібратися першим складом з дівчатками і гуляти. Танцювати до непритомності. Можете мене заблокувати на сьогодні, будь ласка", - повідомила співачка.

Шанувальники нагадали співачці, що вона мати трьох дітей і вести себе треба відповідно. Фолловери також нагадали їй про вік і написали, що вже порядком втомилися від її підліткових кривлянь на камеру. Позитивні коментарі теж були від відданих фанатів, які відзначили, як чудово виглядає Анна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"ТОБІ ЩО 16?ну реально, що за маячня? кривлятися як шаблон масовий жесть...", "Ти ж мати трьох дітей", " Аня, а ви коли-небудь відпочиваєте? Просто сидите вдома біля телевізора?", - пишуть коментатори.

Крім того, публікація про п'ятничний відрив стала рекламою салону краси, який Анна подякувала за неймовірний догляд за своїм волоссям. А ось шанувальники засумнівалися в тому, що волосся дійсно її. Фанати засумнівалися із-за незвичайної густоти і висловили думку, що в салоні співачка ще й наростила собі додаткових пасми.

Раніше повідомлялося, що знаменитість вирушила відпочивати на Кіпр, виставляючи безліч фото. Так, артистка позувала в яскравому латексному вбранні, який ледь зміг стримати її форми.

Нагадаємо, Седокова протерла дзеркало голим задом. Анна Сєдокова показала дуже пікантне селфи в дзеркалі, виставивши напоказ п'яту точку.

Як повідомляв "Знай. ua", Седокова знову в пошуках залицяльника. Анна Седокова чесно розповіла про жахливу рису характеру.

"Знай. ua" писав, що Седокова в червоному латексі спробувала утримати принади, всі випало. Анна Седокова обожнює хвалитися своїм тілом, весь час надягаючи коротку і облягаючий одяг.