Багато хто думає, що зірковим дітям живеться дуже легко, залишається тільки хапати зірки з неба. Однак, деякі знамениті мами зізнаються, що буквально тримають дітей у залізному кулаці. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна не допускає потурання. Вона також намагається максимально захистити дітей від віртуального світу, тому в їхній родині строго обмежений час використання гаджетів.

Вікторія Бекхем

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вікторія і Девід Бекхеми намагаються виховати дітей порядними людьми, хоча деяким може здатися, що вони строгі батьки. Діти Бекхемів отримують зовсім небагато грошей на кишенькові витрати і змушені дотримуватися суворого розпорядку дня.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва тримає раціон всієї родини під суворим контролем. Її діти ніколи не вживають фастфуд, солодкі напої та іншу гидоту. Дочка Брежнєвої може їсти солодке тільки по святах.

Анна Седокова

Багатодітна мама Седокова теж намагається захистити дітей від гаджетів. Вона забороняє своїм чадам реєструватися у соцмережах.

Мадонна

Мадонна не дає дітям спуску: вони практично не сидять в інтернеті і не дивляться телевізор, а також не вживають фастфуд. У випадку серйозної провини дітей Мадонни чекає домашній арешт і відсутність кишенькових грошей.

Анджеліна Джолі

Анджеліна суворо контролює контент, який споживають діти. Все, що вони дивляться і читають, проходить через мамину цензуру.

Оля Полякова

Дочки Полякової дотримуються дієти, майже не їдять солодкого, займаються спортом. Також Полякова контролює використання гаджетів — довго сидіти в інтернеті або перед телевізором не дозволено нікому.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна поділилася секретом розкішного волосся.

Як раніше повідомляв Знай.ua, син Вікторії Бекхем 19-річний Бруклін Бекхем, опублікував в Instagram фото своєї матері, яке викликало гучний скандал.

Також портал Знай.ua писав, Віра Брежнєва подарувала своїй доньці дуже ніжний пост Instagram з зворушливими привітаннями на честь Дня ангела.