Трохи більше місяця минуло після смерті легендарного артиста СРСР Йосипа Кобзона, а його дружина вже відвідує світські засоби та дозволяє собі веселитися і відпочивати.

Йосип Кобзон
Йосип Кобзон

Про це пише Рoliteka.

Дружину співака, яскваро нафарбовану та явно у доброму гуморі, помітили на прем’єрі комедії.

Разом з тим, вже через кілька днів після смерті метра фанати небезпідставно запідозрили, що скорбота окремих представників шоу-бізнесу була, як мінімум, нещирою. Наприклад, Філіп Кіркоров та Микола Басков, які так показово страждали через трагічну втрату, уже через кілька днів випустили кілька іскрометних кліпів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

А днями вдова Йосипа Давидовича – Неллі Кобзон була помічена в театрі Надії Бабкіної "Російська пісня" на прем’єрі музичної комедії "За двома зайцями". У мережу злили її спільне фото з Борисом Мойсеєвим. Це стало першим її виходом у світ після смерті чоловіка.

Фанати в один голос обурюються, що через незначний проміжок часу жінка вирішила розважитися і посміятися на комедії. Порушенням жалоби Неллі Кобзон глибоко образила фанатів Йосипа Давидовича.

Кобзон
Кобзон

"Кобзон в могилі, Неллі – на прем’єрі", – коментують у мережі. "А я рік після смерті чоловіка нікого і нічого бачити не могла, з роботи додому подалі від усіх і вся. Траур це ж не чорний одяг, це стан душі. Немає у неї жалоби ніякої. А шкода, він гідний таки щоб за ним сумувати", – пише іще одна прихильниця Кобзона.

Нагадаємо, мати Йосипа Кобзона, який нещодавно вирушив в інший світ, не злюбила першу дружину свого спадкоємця, і щоб уникнути інтимної близькості між подружжям нерідко лягала на ліжко посередині.

Йосип Кобзон махає
Йосип Кобзон махає


Як повідомляв раніше Знай.ua, мережа вразила зовсім неймовірна інформація.

Кобзон був однією з жертв страшного ланцюжку. Все почалося зі смерті Шаїнського.

Йосип Кобзон
Йосип Кобзон
Йосип Кобзон


Також Знай.ua писав про те, що нещодавно вийшов кліп гурту "Жадан і Собаки" під назвою "Кобзон".