У мережі активно обговорюють чутки про те, що шлюб Алли Пугачової і Максима Галкіна тріщить по швах. Відносини зірок в небезпеці, і це не просто чутки, їм вже знайшли докази.

Як видно, легендарна радянська співачка Алла Пугачова не планує розлучатися зі зрадником Галкіним, так як вже "роки не ті" і присутні деякі страхи. Про це пишуть російські ЗМІ.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

А ось Галкін вирішив скоріше позбавити себе від пут нелюбої жінки і приступив до рішучих дій. Він вже на публіці відкрито демонструє своє небажання бути поряд з дружиною.

Не виключено, що і цей шлюб артистки закінчиться розлученням, і вона залишиться у своєму замку одна. А у Лізи і Гаррі з'явиться нова мама - кохана гумориста Юлія Барановська, яка, за чутками, ще й вагітна від Галкіна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Юлія Барановська

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що останнім часом 69-річна примадонна Алла Пугачова дуже серйозно схудла і покращала. Стало відомо, що у співачки є особисті дієтолог, який стежить за тим, що і як їсть легенда радянської естради.

Так, саме за допомогою спеціаліста Алла Борисівна змогла позбутися 20 зайвих кілограмів. У підсумку, тепер примадонна все частіше для виходу в світ обирає сміливі наряди.

Варто нагадати, що відомий російський гуморист і чоловік примадонни Алли Пугачової Максим Галкін на весь Instagram показав, який він господар у своєму домі. Так, артист виклав відео, на якому він чистить фонтан у дворі свого особняка. Хто знімав ролик не відомо, але у кадрі також з'являється син Пугачової і Галкіна – Гаррі.

На відео гуморист у домашньому одязі – спортивках і толстовці – вміло і по-господарськи розчищає дно фонтану і паралельно коментує всі свої дії. Час від часу камера піднімається, де на ганку стоїть Гаррі і щось підказує батькові. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати старання Максима Галкіна.

Нагадаємо, Пугачова в сльозах і в чорному зворушила весь зал.

Як повідомляв Знай.uа Алла Пугачова приголомшила приємною новиною.

Знай.uа писав, Пугачова у підлітковій міні-спідниці налякала фанатів худорлявістю.