21-річна Нікамелеон з Австралії увесь вільний час приділяє косплею. Заради свого хобі і покупки нових костюмів дівчина працює на двох роботах і не спить ночами.

Яскраві образи, втілені дівчиною, не залишать байдужими навіть найбільших поціновувачів відомих кінофільмів та жіночої краси.

Дейенеріс Таргаріен, "Гра престолів"

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Жінка-кішка, персонаж всесвіту DC Comics

Чубакка, персонаж всесвіту "Зоряних воєн"

Харлі Квінн з фільму "Загін самогубців"

Нідалі, персонаж гри League of Legends

Уенсдей Аддамс, "Сімейка Адамс"

Містик, персонаж Marvel Comics

Нагадаємо, напевно, кожен з вас мав шанс подивитися хоча б один фільм за участю талановитої і прекрасної Марго Роббі.

Марго Роббі
Марго Роббі

Цього разу актриса вразила фанатів майстерністю перевтілення.

Марго Роббі
Марго Роббі

У мережі з'явилася інформація про те, що вже ведуться переговори щодо того, що Роббі може зіграти роль ляльки Барбі в новому фільмі, виробництвом якого займається студія Warner Bros.


Як повідомляв раніше Знай.ua, всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейк знялася в новій фотосесії для реклами нової колекції французького бренду The Kooples. Результат зйомки модель показала у своєму Instagram.

Ірина Шейк
Ірина Шейк

Сексапільну модель Ірину Шейк запросили для реклами нової колекції французького бренду The Kooples. Для зірки підібрали досить привабливий образ, який підкреслив струнку фігуру та довгі ноги топ-моделі.

Ірина Шейк
Ірина Шейк


Також Знай.ua писав про те, що сексапільну модель Ірину Шейк запросили для реклами нової колекції французького бренду The Kooples. Для зірки підібрали досить привабливий образ, який підкреслив струнку фігуру та довгі ноги топ-моделі.