Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість запустила челлендж "14 днів без солодкого" і тепер розповідає, як проводить кожен день. Так, Аніта вирішила поділитися вправами, які допоможуть прибрати "вушка" зі стегон і жир з живота.

"#мои14днейбезсладкого
День 4 ( неділя) «ПРИБИРАЄМО ВУШКА НА СТЕГНАХ І ЖИР З ЖИВОТА» Робимо махи ногами вбік по 15 разів кожною + потім назад ще по 15 разів. Виконуємо всього по 3 підходи на кожну ногу. Потім виконуємо вправу на прес 3 підходи по 15 разів (видих вгору). Між підходами відпочиваємо по 30 секунд.
Завтра виконай цей же комплекс ;) і до речі! Ти вже зрозуміла скільки всього ти не пхала до себе за ці пару днів? А таки можеш 😘", - допомогла порадою Луценко.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчиться новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.