Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість показала дуже веселе відео зі своїм меленьким сином Олександром. Так, артистка з малюком побували в "місті професій" і Саша зізнався, ким хоче стати.

"Відвідали з сином на вихідних «місто професій». І відбулася у нас з цього приводу #важнаябеседа про пошук свого покликання 😂 ... #смотретьдоконца", - пожартувала Єфросиніна. Фолловери не змогли пройти повз: "Доктол-доктол 💪💪", "Поліцейським, мусоровозним,літаковим, але доктор - доктор Олександр звучить славно 😘😘😘)))Рости Олександр здоровим та щасливим )))👍", "Мусоровозний-поліцейський👍.Дитина знає😇.", "Милота милашная😍", "Ніким це п'ять балів😂", "Я чітко батькам у дитинстві заявила,що буду прибиральницею в театрі🙈Мусоровозний поліцейський -невизначено😂,але з тієї ж опери..", "А я хотів коли мені 4 роки було,стати священиком! ))) що б бути товстим розумним і всі приходили радитися.)))".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.