Ці жінки багаті, красиві і знамениті, але це не допомагає їм бути щасливими в особистому житті. Вони знаходяться в активному пошуку і не втрачають надії знайти свою долю. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Анастасія Волочкова

Останнім часом Волочкова почала вести себе так дивно і одіозно, що навколо неї перестали водитися серйозні чоловікі. Тим не менш, вона продовжує публікувати фото дорогих подарунків від своїх шанувальників.

Ольга Бузова

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ольга Бузова виставила все своє особисте життя на публіку. Вона довго бідкалася через невдалий шлюб з Андрієм Тарасовим, а тепер запустила шоу "Заміж за Бузову", де шукає собі чоловіка в режимі реаліті.

Анна Седокова

Анна Седокова - мати трьох дітей від різних чоловіків. Максим Чернявський намагається відсудити у неї їх спільну доньку Моніку. Втім, Седокова вірить, що незабаром вона знову зможе полюбити і почути вінчальний дзвін.

Анна Семенович

Завидна фігура не наблизила 38-річну Семенович до РАГсу. Ганна стверджує, що поки не готова до шлюбу.

Анфіса Чехова

Після розлучення з Гурамом Баблішвілі, Анфіса схудла і погарнішала. 40-річна Чехова не втрачає надії знову вийти заміж.

Кайлі Міноуг

Кайлі Міноуг завжди ставила кар'єру на перше місце і стверджувала, що шлюб для неї — не головне. Однак, нещодавно вона почала говорити про те, що хоче дітей.

Шарліз Терон

Шарліз Терон ніколи не була в шлюбі, але на даний момент вона виховує двох прийомних дітей — Джексона і Августу.

Вайнона Райдер

Вайнона Райдер вірить у святість шлюбу і в те, що це має бути лише раз у житті, а тому і не поспішає під вінець.

Наомі Кемпбелл

Наомі Кемпбелл зустрічалася з Майком Тайсоном, Робертом Де Ніром, Хоакіном Кортесом, Адамом Клейтоном і Ашером. Але жоден з цих чоловіків не підвів її до вінця.

Хелена Бонем Картер

Тім Бертон і його муза ніколи не перебували у шлюбі, хоча у них було двоє дітей. У 2014 році Хелена і Тім розлучилися, відкривши для себе нових стосунків.

Нагадаємо, топ успішних голлівудських зірок, яких безжально гнобили у школі.

Раніше Знай.ua повідомляв, 5 немолодих, але гарячих зірок без штампа в паспорті.

Також Знай.ua писав, 10 знаменитих жінок розповіли про свою любов до червоної помади.