У понеділок, 8 жовтня, Віктор Павлік повідомив, що у його 19-річного сина Павла діагностували рак хребців. Співак одразу звернувся до медиків, які прооперували хлопця. Хірургічне втручання пройшло успішно, однак життя сина музиканта ще не є у безпеці і він має намір боротись за нього в Ізраїлі.

Для того, щоб пройти курс лікування в Ізраїлі потрібно близько 200 тисяч доларів, що становить понад 5 мільйонів гривень. Такої значної суми нема у Віктора Павліка, тому артист звернувся до шанувальників підтримати його в цю складну хвилину.

"Йому зробили операцію в інституті нейрохірургії – була пухлина в області хребця десь між лопаток, ближче до шиї. Пухлина вже почала роз'їдати кісткову тканину. Цей матеріал віддавали на аналіз до трьох лабораторій – всі показали одне й те саме. Він зараз на візку, не ходить, хоч після операції покращення є. Це така хвороба, яку треба лікувати за кордоном, а це сотні тисяч доларів. Поки що чіткої суми немає", – наголошує батько.

Зі свого боку музикант робить все можливе, щоб врятувати сина. Артист розповів, що готовий продати свою ексклюзивну колекцію гітар, хай навіть за пів ціни.

В інтерв'ю ТСН Віктор Павлік розповів, як дізнався про хворобу сина.

"Якийсь час почали в нього німіти ноги, і з кожним днем все більше та більше. І за тиждень його, як кажуть, просто "скосило" – відмовили ноги. Його шпиталізували. Звичайно, діагноз дали не одразу, бо робили аналізи. Десь одного дня, коли я його відвідував, він сказав, що ніг зовсім не відчуває",– розповів артист.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Віктор Павлік подякував усім небайдужим, хто допомагає та підтримує його сім'ю.

"Люди підтримують дуже та шлють, хто скільки зможе – хто 100, хто 50, хто тисячу, хто 5 тисяч, хто 20 тисяч гривень висилає. Це дуже приємно, мене розпирає гордість від того, що в мене є такі люди, які до мене так добре ставляться. Я вдячний безмежно", – додає він.

Співак також сказав, якщо на лікування сина витратить не всі отримані кошти, все, що залишиться, віддасть на благодійність.

Картка ПриватБанку для переказів у грн:
5168 7573 0016 2874
Павлик Віктор Франкович

Нагадаємо, в сім'ю Віктора Павліка прийшла біда - у молодшого сина музиканта виявили саркому, співак благає про допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в одній з московських клінік помер відомий блогер Микита Шалагінов. Онкологія відібрала життя у хлопця, якому виповнилось всього 22.

Також "Знай.ua" писав про речі, які виявилися несподіваними провокаторами раку.