Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість випустила нові кліп і пісню "Fetish". Так, артистка кардинально поміняла кілька сексуальних образів, позуючи то з довгим, то з коротким волоссям. Дашу привітали з прем'єрою безліч колег по шоу-бізнесу, в тому числі і подруга Слава Камінська.

"Дашуля, з прем'єрою!😍 Образи ці...😍 Один крутіше іншого! Якщо комусь не вистачає естетичного натхнення — терміново дивитися, посилання в профілі @da_astafieva", - трепетно підписала коротенький ролик Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Класна фігура. 👍", "Солоденька Дашуля", "Дууже👏👏👏👍", "Так , Даша неймовірна красуня!", "Не відразу впізнала ) Красуня ! 🔥🔥🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.