Співачка Tayanna показала спокусливе тіло в новому кліпі.

У кліпі на пісню "Фантастична жінка" співачка з'явилася в купальнику на пляжі. Кліп був знятий відомим українським режисером Аланом Бадоєвим з допомогою трьох телефонів.

"Кожен раз, коли я спостерігаю за Tayanna в життя, по-справжньому закохується в неї, її органіку і харизму. І мені хотілося створити відео, яке максимально підкреслить її таку, яка вона є, якщо не позує перед камерами. Тому я полегшив завдання і використовував телефони, щось звичне, те, що ми використовуємо в житті, те, що не змушує боятися. На мій погляд, це допомогло нам досягти максимального розчинення артиста у відеокліпі", - розповів Бадоєв.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У той же час співачка поділилася своїми неймовірними враженнями від роботи з кліпмейкером.

"Знімаючи кліп з Аланом, я знаю, що це буде абсолютно новий для мене досвід, абсолютно нові відчуття. На цей раз мені доводилося працювати відразу на три камери. Потрібно було відчувати себе вільною, красивою і достовірної на 360 градусів. Це безцінний досвід, це практично як у житті. Всі ми живемо на 360 градусів ", - зазначила Tayanna.

Також співачка поділилася у своєму профілі в Instagram видовищним відео з бекстрейджа зйомок кліпу.

Нагадаємо, світ побачив кліп музикантів ЛСП, Єгора Кріда і Fedukа на спільний трек "Холостяк". На відео співаки постали в образі холостяків: вони розкидаються грошима і тусять з моделями. Закінчується все тим, що хтось додає снодійне в напій Єгора.

Раніше Знай.ua повідомляв, стало відомо, що 33-річна російська співачка й солістка гурту Serebro Ольга Серябкіна прийняла рішення покинути жіночий колектив.

Також Знай.ua писав, Тоня Матвієнко презентувала кліп на пісню "Навіки". Цю композицію співачка заспівала разом з групами Нічлава та Піккардійська Терція.