Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Так, нещодавно артистка виклала колаж з Оленою Шоптенко і показала, як нелегко їй дається розтяжка.

"😁💃🙈with Queen @alena_shoptenko #танціззірками #багиняламината", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не змогли пройти повз: "Леся може навіть краще , ніж в очікуванні)))", "Леся, яка ти класна! Серед гламуру та понтів ти справжня, жива і не схожа на жодну іншу. Бажаю залишатися такою ж неповторною!", "Гаразд,Лесюня😄 не прикидайся,з твоїми то ногами✌", "Леся,тобі верстат по коліно...давай фото "як у тієї,зліва"...💪🏻💪🏻😈😂😂😂", "Леся, я все зрозуміла, на фотці ти така поникла тому що на тобі немає балетних колгот, ну як же так? Багіня Ламінату!?".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.