Відома американська світська левиця Періс Хілтон, спадкоємиця імперії всесвітньої мережі готелів Хілтон дуже часто радує своїх фоловерів красивими знімками в Instagram. Так, нещодавно знаменитість розповіла про своє улюблене свято - ним виявився Хелловін. Так, Періс зробила відверту добірку костюмчиків, у які вбиралася з року в рік.

"Хелловін - моє улюблене свято в році! Так багато перевдягань. Вгадайте, ким я буду цього року?", - заінтригувала фанатів Хілтон. За 14 годин серія кадрів зібрала 191 тис. лайків. Фолловери ж почали гадати, ким ж стане тусовщиця і вибрати найкрасивіше вбрання.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Періс Хілтон і Кріс Зілка побралися. Пара запланувала весільну церемонію на 11 листопада 2018 року.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

А ще Періс Хілтон нещодавно поділилася фото в ніжно-рожевому купальнику з відпочинку на невеликому острові в Карибському морі.