Багато жінок заздрять ідеальній фігурі Дженніфер Лопес, хоч і розуміють, що за цим стоїть неймовірна робота над собою. Дивлячись на неї хочеться зробити такий самий нелегкий шлях. Хочете дізнатися, як тренується одна з найкрасивіших жінок світу? Про це читайте в матеріалі Clutch.

Функціональні тренування

Дженніфер Лопес в першу чергу намагається тренувати все тіло. Вона використовує функиональные тренування і гирями і гантелями. Тренування включає в себе вправи в статиці і динаміці.

Аеробне навантаження на сходах

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дженніфер часто тренується на сходах, таке навантаження дуже ефективне для роботи зі стегнами і сідницями. Чергуючи підйоми і спуски в роботу включаються різні м'язи, при цьому розвивається витривалість, одне з фізичних якостей тіла людини.

Силові вправи в залі

Дженніфер часто використовує силові навантаження. Співачка любить займатися як з вільними вагами, так і на тренажерах. Вона намагається робити між вправами дуже маленькі перерви.

Танці — найкращий засіб для схуднення

Постійні танцювальні репетиції - це частина життя Лопес. Таке навантаження відмінно спалює калорії, розвиває пластичність і сприяє перетворенню пропорцій фігури.

Без любові до себе пресу не буде

Одне з головних правил Дженніфер - це ставитися до себе як до королеви в будь-якій формі. Лише в цьому випадку можна отримати справжнє задоволення від тренувань, викладаючись по повній кожен раз.

Нагадаємо, Дакота Джонсон, яка прославилася після ролі в "П'ятдесят відтінків сірого", розкрила свій секрет стрункості.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Хейлі Болдуін стала відомою не тільки завдяки своїм заручинам з Джастіном Бібером, але і досить успішною кар'єрою моделі. Як знаменита красуня зберігає фігуру?

Також "Знай.ua" писав, моделі багато уваги приділяють красі свого тіла, адже саме завдяки йому вони заробляють гроші. Їх правила харчування можуть бути суворими, але про їх ефективність не посперечаєшся.