Відомий телеведучий, заслужений артист України Юрій Горбунов порадував шанувальників новим знімком на своїй сторінці в Instagram. На фото телеведучий зображений разом зі своїм маленьким сином Іваном в сонячний осінній день.

На знімку телеведучий катає маленького синочка на велосипеді. Юрій Горбунов, як і його малюк стоять спиною до камери. Телеведучий одягнений в курточку кольору хакі, чорну кепку і чорні укорочені брюки з голими щиколотками. "Один велосипед на двох", - підписав миле фото артист.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати миле фото улюбленого телеведучого. Деякі здивуйся, як швидко росте син Каті Осадчої та Юрія Горбунова, інші подякували артиста за фільм "Скажене весілля", продюсером якого став Юрій.

"Як швидко ростуть чужі діти", "Схоже, що і штани теж одні на двох", "Вчора ходили з чоловіком в кіно на "Скажене весілля". Фільм – супер. Посміялися від душі, дуже сподобався, наш гумор все-таки найкращий, спасибі", "Ти такий смішний ззаду", "Ого! Вже такий дорослий!", "Дякую за класний фільм "Скажене весілля". Ми з кумою добре посміялися. Ви крутий шоумен і продюсер. Чекаю ще побачити Ваші роботи на великих екранах", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Юрій Горбунов порадував шанувальників новим знімком на своїй сторінці в Instagram. На фото телеведучий зображений разом зі своїм маленьким сином в ясний сонячний день. Артист тримає дитину за руку і як би йде "в далечінь", адже вони сфотографовані зі спини. Також на фото видно, що Юрій Горбунов в іншій руці тримає велосипед.

Нагадаємо, Осадча на безлюдному пляжі показала, за що її полюбив Горбунов.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Осадча показала свою справжню любов.