Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі.

Так, в цей раз Ольга Сумська опублікувала два милих знімки, на яких вона позує з милою маленькою собачкою на руках. Фото актриса підписала коротко: "Маленьке сонечко на майданчику подарувало гарний настрій". І справді, тварина виглядає дуже мило, така точно може розвеселити у розпал робочого дня.

Шанувальники актриси засипали її фото компліментами і розхвалили милого собакена, який ніби створений для милих фотосесій.

"Яке диво", "Мімішний", "Оля дуже красива", "Це шпіц", "Таке миле фото", "Класно в гармонії з другом", "Це няшне диво і ви дуже схожі", "Ви дуже гарна! А як же ви схожі зі своєю старшою дочкою!", "Ваша посмішка дуже красива, сповнена щирості й загадковості одночасно! Щастя Вам!" "Які емоції, супер. Як мало треба людині, щоб бути щасливою!", "Ви дуже шикарна і талановита жінка і актриса. Ми вас дуже любимо", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Ольги.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ольга Сумська показала ніжне фото з дочками. Українська актриса Ольга Сумська показала рідкісне сімейне фото з двома дочками – Антоніною Паперною і Ганною Борисюк. Фотографію знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Судячи з усього, її старша дочка Антоніна гостювала у батьківському домі в Києві, оскільки разом з чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем і дочкою проживає в Москві.

Нагадаємо, Ольга Сумська потрапила в реанімацію прямо з пляжу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.